
Vihannekset
Aasialaisen keittiön vihannekset ovat löytäneet tiensä suomalaisten ruokapöytään
Viljelemme paksoita sekä Hakurei-mininaurista kaupan keskusliikkeiden valikoimiin sekä lähituotteina muutamiin lähialueen ruokakauppoihin. Lisäksi valikoimiimme kuuluu muun muassa erityisesti ravintoloiden tarpeisiin kehitetty valmis salaattisekoitus.
Oletko jo testannut herkullisia tuotteitamme?

Paksoi on aasialaisen keittiön yleisimpiä vihanneksia - erinomainen vokkeihin tai vaikka kimchiin
Vaikka paksoi kasvi muistuttaa salaattia, se on lehtevä kaalikasvi. Grillaus, paisto ja höyrytys ovat kaikki hyviä tapoja valmistaa paksoita. Soveltuu myös tuorekäyttöön nuorena, tosin pikawokkaus pannulla on usein paras valmistustapa. Pak choi, boksoi, bok choy, niilläkin nimillä paksoi tunnetaan. Reseptejä löytyy googlesta.

Hakurei on japanilainen mininauris, joka on makeana parhaimmillaan salaateissa mutta maistuu myös kypsennettynä
Tätä japanilaista lajiketta kutsutaan joskus salaattinauriiksi, koska toisin kuin muut nauriit, sitä ei tarvitse kypsentää. Nauris on maultaan raikas, mieto ja hieman makea. Se lohkeaa helposti purtaessa tai leikatessa, tehden siitä erinomaisen syötäväksi sellaisenaan tai silputtuna salaatteihin. Kypsennys korostaa hakurei nauriin makeutta.

Salaattisekoitus säästää työtä ja pienentää ruokahävikkiä
Salaateista päätuotteemme on seikkaileva salaattisekoitus, johon kuuluu eri värisiä ja tyylisiä lehtisalaatinlehtiä sekä mausteeksi rukolaa ja mizunaa. Sekoitus on kehitetty ravintoloiden tarpeita ajatellen ja sen käyttö pienentää työmenekkiä ravintolan keittiössä. Sekoitukseen käytetään nuoria salaatin lehitä jolloin maku on parhaimmillaan ja leikkuupinnat jäävät pieniksi, jolloin myös säilyvyys on erinomainen. Kätevä myös kotona!